Kohti modernia orjuuttaKun Suomen talous on menossa lujaa vauhtia kuralle, tehdään hienoja, nykyaikaisia, mahtavia suunnitelmia sen korjaamiseksi.
Tärkeimmät näistä korjauksista liittyy suoraan alemman kastin henkilöihin. Alempi kasti Suomessa tarkoittaa työttömiä. Niitä rottiin rinnastettavia loiseläimiä, joiden ihmisarvo on jo kauan sitten omasta halusta kadotettu.
On erittäin tärkeää viedä näiltä olennoilta Suomen laissa heille annetut oikeudet. Näitä oikeuksia ovat vapaus, itsemääräämisoikeus, perustoimeentulo, ihmisarvo, perhe, lopulta koko elämä.
Hallitus toiminnan ensimmäinen hyökkäys:
Työttömyyskorvaus on irroitettu muista tuista, eikä sen sallita enää nousevan. 3 kk välein on uhkana, että työttömyysturvan määrä laskee 5%, mikäli työtön ei ole viitenä päivänä kuukaudessa töissä / työ ja elinkeinotoimiston osoittamassa toiminnassa.
Tätä ensimmäistä vaihetta avustetaan leikkaamalla opintotukia, vanhusten tukia, lapsilisiä, sekä perheellisten hyvinvointia. Myös lääkekorvausten omavastuu osuus nostetaan.
Hallitukset toiminan seuraava hyökkäys:
Työttömien on haettava aktiivisesti 12 työpaikkaa 2:n kuukauden välein, jotta henkilö todistaa olevansa halukas palaamaan avoimille työmarkkinoille. Tämä varmasti korjaa tilanteen. Hallitushan lupaa samalla tuottaa yhtä paljon avoimia työpaikkoja, kun on hakijoitakin. Muussa tapauksessa tämä olisi vain rottiin rinnastettavien loiseläimien kiduttamista. Eläin rääkkäys on muuten Suomen laissa kiellettyä.
Hallituksen pohdintaa:
Työtön on työtön, koska haluaa sitä olla. Koskaan ei missään ole annettu aiheetta potkuja kenellekkään, eikä yksikään yritys ole koskaan mennyt konkurssiin tai vähentänyt työntekijöidensä määrää esimerkiksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
Työtön työllistyy hakemalla työtä. Yksinkertaista. On se kumma, ettei työttömät rottiin rinnastettavat loiseläimet moista voi käsittää. Hakemusten määrä näyttää olevan suoraan verrannollinen avointen työpaikkojen olemassaoloon.
Hallitus on päättänyt, että Suomen valtion kassa lähtee positiiviseen kasvuun, kun ihmisillä ei ole toimeentuloa, eivät kuluta rahaa, eivätkä koskaan tule enää eläessään olemaan sellaisessa kunnossa, että edes yrittäisivät.
Hallitus on päättänyt, ettei yrityksiä ja yrittäjiä kannata lakimuutoksilla, tai muilla keinoilla tukea ja auttaa palkkaamaan uusia henkilöitä tekemään töitä. Tuetaan mielummin potkuja, rahankiertoa, ahneita sijoittajia, sekä talouden osaajia, kuten pääministeriä itseään.
Hallitukselle tärkeää on, että siivotaan tilastot, koska siten meillä ei ole Suomen valtiossa enää ongelmia. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin siksi, että sillä ostetaan aikaa seuraaviin vaaleihin, joissa varmasti samat henkilöt pääsevät jälleen läpi. Pääseväthän sitten uudelleen pätemään ja viemään Suomen valtiota kohti parempia päiviä.
Nykyajan orjuus:
Työtön voidaan jossakin vaiheessa pakottaa tekemään täysin ilmaiseksi työtä. Jos siitä saa 9 € / päivä kulukorvausta, se kattanee kaiken. Hallitus pyrkii siihen, että orjuutetaan koko Suomen kansa, jotta yritykset pärjäävät. Tässä haittapuolena toki on, että jos ei ole kuluttajia, ei ole myöhemmin yrityksiäkään. Mutta se voidaan kiertää ajattelemalla, että Suomi ei myöhemmin osta ulkomailta mitään, mutta kaikki mahdollinen myydään muille kansakunnille. Pääsemme varmasti jopa Kiinan kanssa kilpailemaan halpatyöstä. Kiinassa kun täytyy silti maksaa palkkaa, Suomessa orjatyönä.
Ihminen on vain numero massiivisessa järjestelmässä. Hallituksen mukaisesti sillä numerollakaan ei ole enää muuta merkitystä, kun työskennellä täysin ilmaiseksi ja kärsien valtion taskuun.
Tulevaisuudessa olisi ehdottomasti myös hyvä, jos hallitus kaikessa viisaudessaan alkaisi joukko teurastukset sairaiden, vanhusten, työttömien, osaamattomien orjien ja valtion rahojen tuhlaajien osalta. Jos viiden miljoonan kansakunnasta tehdäänkin vain miljoonan menestyjän kansakunta, kaikki pärjäävät paremmin.
Muistakaa te työttömät, sairaat, vanhukset, pummit ja muut surkeat olennot. Suomen laki turvaa teitä. Suomen laki on teitä varten. Mutta hallitus haluaa sen teiltä poistaa. Teistä tulee nykyisessä modernissa maailmassa, sekä aikakaudessa täysin laillisia orjia. Ilman valitus tai palautusoikeutta. Te ette ole ihmisiä. Ette ainakaan vapaita. Näin sanoo Suomen tuleva laki ja Suomen kaikkien aikojen paras hallitus, sekä eduskunta. Suomi nousuun!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taiteen ja mielenterveystyön yhdyspinnoilla

Taide ja kulttuuri ovat tärkeä koronakevään exit-väylä.

Mielenterveysbarometri on julkaistu 25.3.2021