Siirry pääsisältöön

Kohti modernia orjuuttaKun Suomen talous on menossa lujaa vauhtia kuralle, tehdään hienoja, nykyaikaisia, mahtavia suunnitelmia sen korjaamiseksi.
Tärkeimmät näistä korjauksista liittyy suoraan alemman kastin henkilöihin. Alempi kasti Suomessa tarkoittaa työttömiä. Niitä rottiin rinnastettavia loiseläimiä, joiden ihmisarvo on jo kauan sitten omasta halusta kadotettu.
On erittäin tärkeää viedä näiltä olennoilta Suomen laissa heille annetut oikeudet. Näitä oikeuksia ovat vapaus, itsemääräämisoikeus, perustoimeentulo, ihmisarvo, perhe, lopulta koko elämä.
Hallitus toiminnan ensimmäinen hyökkäys:
Työttömyyskorvaus on irroitettu muista tuista, eikä sen sallita enää nousevan. 3 kk välein on uhkana, että työttömyysturvan määrä laskee 5%, mikäli työtön ei ole viitenä päivänä kuukaudessa töissä / työ ja elinkeinotoimiston osoittamassa toiminnassa.
Tätä ensimmäistä vaihetta avustetaan leikkaamalla opintotukia, vanhusten tukia, lapsilisiä, sekä perheellisten hyvinvointia. Myös lääkekorvausten omavastuu osuus nostetaan.
Hallitukset toiminan seuraava hyökkäys:
Työttömien on haettava aktiivisesti 12 työpaikkaa 2:n kuukauden välein, jotta henkilö todistaa olevansa halukas palaamaan avoimille työmarkkinoille. Tämä varmasti korjaa tilanteen. Hallitushan lupaa samalla tuottaa yhtä paljon avoimia työpaikkoja, kun on hakijoitakin. Muussa tapauksessa tämä olisi vain rottiin rinnastettavien loiseläimien kiduttamista. Eläin rääkkäys on muuten Suomen laissa kiellettyä.
Hallituksen pohdintaa:
Työtön on työtön, koska haluaa sitä olla. Koskaan ei missään ole annettu aiheetta potkuja kenellekkään, eikä yksikään yritys ole koskaan mennyt konkurssiin tai vähentänyt työntekijöidensä määrää esimerkiksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
Työtön työllistyy hakemalla työtä. Yksinkertaista. On se kumma, ettei työttömät rottiin rinnastettavat loiseläimet moista voi käsittää. Hakemusten määrä näyttää olevan suoraan verrannollinen avointen työpaikkojen olemassaoloon.
Hallitus on päättänyt, että Suomen valtion kassa lähtee positiiviseen kasvuun, kun ihmisillä ei ole toimeentuloa, eivät kuluta rahaa, eivätkä koskaan tule enää eläessään olemaan sellaisessa kunnossa, että edes yrittäisivät.
Hallitus on päättänyt, ettei yrityksiä ja yrittäjiä kannata lakimuutoksilla, tai muilla keinoilla tukea ja auttaa palkkaamaan uusia henkilöitä tekemään töitä. Tuetaan mielummin potkuja, rahankiertoa, ahneita sijoittajia, sekä talouden osaajia, kuten pääministeriä itseään.
Hallitukselle tärkeää on, että siivotaan tilastot, koska siten meillä ei ole Suomen valtiossa enää ongelmia. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin siksi, että sillä ostetaan aikaa seuraaviin vaaleihin, joissa varmasti samat henkilöt pääsevät jälleen läpi. Pääseväthän sitten uudelleen pätemään ja viemään Suomen valtiota kohti parempia päiviä.
Nykyajan orjuus:
Työtön voidaan jossakin vaiheessa pakottaa tekemään täysin ilmaiseksi työtä. Jos siitä saa 9 € / päivä kulukorvausta, se kattanee kaiken. Hallitus pyrkii siihen, että orjuutetaan koko Suomen kansa, jotta yritykset pärjäävät. Tässä haittapuolena toki on, että jos ei ole kuluttajia, ei ole myöhemmin yrityksiäkään. Mutta se voidaan kiertää ajattelemalla, että Suomi ei myöhemmin osta ulkomailta mitään, mutta kaikki mahdollinen myydään muille kansakunnille. Pääsemme varmasti jopa Kiinan kanssa kilpailemaan halpatyöstä. Kiinassa kun täytyy silti maksaa palkkaa, Suomessa orjatyönä.
Ihminen on vain numero massiivisessa järjestelmässä. Hallituksen mukaisesti sillä numerollakaan ei ole enää muuta merkitystä, kun työskennellä täysin ilmaiseksi ja kärsien valtion taskuun.
Tulevaisuudessa olisi ehdottomasti myös hyvä, jos hallitus kaikessa viisaudessaan alkaisi joukko teurastukset sairaiden, vanhusten, työttömien, osaamattomien orjien ja valtion rahojen tuhlaajien osalta. Jos viiden miljoonan kansakunnasta tehdäänkin vain miljoonan menestyjän kansakunta, kaikki pärjäävät paremmin.
Muistakaa te työttömät, sairaat, vanhukset, pummit ja muut surkeat olennot. Suomen laki turvaa teitä. Suomen laki on teitä varten. Mutta hallitus haluaa sen teiltä poistaa. Teistä tulee nykyisessä modernissa maailmassa, sekä aikakaudessa täysin laillisia orjia. Ilman valitus tai palautusoikeutta. Te ette ole ihmisiä. Ette ainakaan vapaita. Näin sanoo Suomen tuleva laki ja Suomen kaikkien aikojen paras hallitus, sekä eduskunta. Suomi nousuun!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevaisuuden kokemusasiantuntijuus

Kokemusasiantuntijuus sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa on ollut läsnä jo pitkään. Ammattilaisten rinnalla toimivat kokemusasiantuntijat tuovat laatua ja lisäävät ymmärrystä monin eri tavoin. Kokemusasiantuntijuuden juuret ovat vertaistoimijuudessa ja kumpuavat vertaisten toisilleen antamasta tuesta. Viimeisten 20-vuoden aikana kokemuksen käyttäminen osana päihde- ja mielenterveyspalveluita on tullut jäädäkseen, siltikään meillä ei ole olemassa selkeää näkemystä siitä miten erilaisia kokemukseen perustuvia toimintoja tai työtä määritellään. Kokemusasiantuntijuuden ja vertaistoimijuuden rajat ovat häilyviä ja määritelmät epäselviä. Kokemukseen perustuvan tiedon ja osaamisen käyttämistä on yritetty selkeyttää palvelurakenteissa erilaisilla nimikkeillä ja jakamalla kokemusasiantuntijoita koulutettuihin ja kouluttamattomiin. Koulutuksen perusteella jaottelu ei toimi täysin sekään koska meillä ei ole olemassa yhtenäistä laatuun perustuvaa kokemusasiantuntijakoulutusta. KA-koulutuste

Kokemusasiantuntijuutta, kokemustietoa ja osaamista yli rajojen

Kokemusasiantuntijuutta, kokemustietoa ja osaamista yli rajojen!  Taiteen Sulattamossa on jo pitkään tehty eurooppalaista asiantuntijatiedon vaihtamista yli valtakunnan rajojen. Yhteistyötä on tehty Keski-Euroopan, Baltian maiden sekä erityisesti Viron toimijoiden kanssa. Koronapandemia pääsi katkaisemaan yhteiskehittämisen ja hiljensi suunnitelmat kansainvälisestä asiantuntijayhteistyöstä. Nyt Taiteen Sulattamo on kuitenkin päässyt aloittamaan yhteistyön virolaisen Kogemusnõustajate Kodan kanssa. Valmistelut yhteiselle kehittämishankkeelle on käynnistetty ja tavoitteena on aloittaa vuonna 2022 tulevaisuuteen katsova hankeyhteistyö. Virossa ja Suomessa on asiantuntijuutta kummallakin puolella Suomenlahtea, jonka jakaminen on tärkeää ja hyödyllistä. Erityisesti toimintamallien yhteisessä kehittämisessä, sekä asiantuntijuuden vaihdossa on paljon, mitä voimme oppia toisiltamme.  Virossa kokemusasiantuntijatoiminta on kehittynyt nopeasti. Toiminnan ja koulutuksen taso on korkealaatuista se

Pois pulpetista! Osaamisperusteinen kokemusasiantuntijakoulutus

Uskallan väittää, että lähes kaikilla on synkkä muisto tylsästä luentomuotoisesta opetuksesta, johon osallistuessa ajatus harhaili, keho puutui eikä mitään aiheeseen liittyvää oppimista tapahtunut. Aina ei edes muistanut luennon aihetta luokkatilasta poistuessa. Ennen varsinkin lukiot ja yliopistot nojasivat vahvasti perinteiseen opettajajohtoiseen tyyliin ja mekaanisten fakta-listojen pänttäykseen. Vanhempi sukupolvi kertoo myös kauhutarinoita kansakouluajoiltaan, kun Euroopan jokia – tai muuta (työ)elämässä välttämätöntä tietoa – opeteltiin ulkoa häpeän uhan motivoidessa suorituksia.  Vanhan liiton opetusmenetelmät herkistivät kouluallergialle. Tyyli suosi tietynlaista oppijaa, joka mukautui, käyttäytyi ja oppi lukemalla. 2020-luvun työelämän vaatimukset suosivat toisenlaista tyyppiä: energistä ja rohkeaa touhukasta tekijää. Toki akateemisella (humanistisellakin!) osaamisella on yhä tärkeä arvonsa, mikä vallitsevassa arvoilmapiirissä on taloudellisten hyötylaskelmien alla valitettava